2013. február 1., péntek

Pécs mellett, Cserkúton - Vackor Vendégházak

Először is szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akik kitartóan olvasgatták (volna) a blogot, de október óta egy árva mondatot nem találtak... 

A mosolyhely blog egy hűséges olvasója küldött nekem új ajánlatot, amit most megosztok veletek is, hiszen az már bebizonyosodott, hogy a blog küldetése alapvetően nagyon jó ötlet.
Ezt alátámasztandó már legalább egy hűséges olvasóm van. :-)
Viccet félretéve tudom, hogy vagytok többen is, csak valamiért kevesen szóltok hozzá a témához, pedig nagyon szívesen megismerkednék veletek, az ötleteitekkel és a tapasztalataitokkal.



A vendégház, amivel kapcsolatban most megosztom veletek Anita tapasztalatait, Budapesttől 208 kilométerre, Pécs mellett Cserkúton található.

A házigazdák Anita szerint nagyon szimpatikusak és kedvesek voltak, amikor az idei nyaralásukat tervezve felvette velük a kapcsolatot.

Néhány információ a ház(ak)ról:

A Vackorban 4 szoba van és 2 fürdőszoba, akkora a konyha-étkező, hogy akár öt család is tud együtt étkezni, beszélgetni.


A Vackorka földszintjén 2 kis szoba van + fürdő + konyha-nappali. A Vackorka tetőterében ugyan az van, mint a földszinten.



Van szabadtéri sütésre, főzésre is lehetőség.  A kert nagyon nagy, a gyermekeknek játszótér, magasles, mászó oszlop, hinták, homokozó, és „focipálya” van.
Olyan különlegesség is megtalálható náluk, mint a  mezítlábas ösvény, falufelfedező túratérkép feladatlappal, és amennyiben a gyerekek jól megoldják a feladatokat, még ajándékot is kapnak. 
Felnőtteknek 3500.-/fő/éj az ár, a gyermekeknek 3 éves korig 1700.-/fő/éj (ez számomra kicsit meglepő, ilyen korú gyerekekért kevés helyen kérnek pénzt) , 4-12 éves korig 2700.-/fő/éj.
SZÉP kártyát is elfogadnak.
Ágyneműt és törölközőt a ház tulajdonosai biztosítanak.
Amennyiben szabadtéri sütögetést tervez valaki,  bográcsot és nyársbotokat is adnak.
Nagyon szeretik a gyermekes családokat, szívesen látják vendégül őket, és igyekeznek mindent megtenni azért, hogy szép emlékekkel térjen haza az ember a Vackor házakból. 

Ha gondoljátok, próbáljátok ki a Vackor házakat, és mindenképp írjatok nekem arról, hogy hogyan sikerült a pihenésetek.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Orsolya!Elsősorban nagyon meglepődtem azon, hogy ilyen kedvesen ajánlotta Anita a Vackorházainkat, és nagyon örültem is, jól esett az elismerés, mert ez egy visszaigazolás arra, hogy jól tesszük a dolgunkat. Köszönöm ezt a kedves bemutatást és remélem, sok elégedett kedves családot láthatunk majd vendégül a Vackorházakban!:)Üdv: Margó

    VálaszTörlés
  2. Az alábbi megjegyzést egy kedves olvasóm írta a Vackor házakról:

    Barabás Jánosné vagyok Adonyból.Már élveztem néhányszor a Vackor vendégszeretetét.Voltunk családdal,barátokkal,nagy társasággal mindég meg voltunk elégedve.A környéken nagyon sok a látnivaló.A Jakab hegy rengeteg csodát tartogat mindenkinek szívből ajánlom.

    :-)

    VálaszTörlés
  3. Teket-Sordélyi Andrea vagyok, Budapestről. Most töltöttünk a Vackorkában 3 csodás napot. Köszönjük a szeretetteljes vendéglátást, és nyáron biztosan vissza megyünk hosszabb időre!

    Én is mindenkinek csak ajánlani tudom a Vackor vendégházakat, Margó egy csodás asszony, akinek vendégszeretete igazi kincs a mai világban!

    VálaszTörlés