2012. március 9., péntek

Vendégház és Wellness?

 Bizony, nem kell feltétlenül szállodába menned (és több tízezer forintot kifizetned) ahhoz, hogy lubickolj a jacuzziban, vagy izzadj a szaunában. Én máris megtaláltam azt a helyet, ahol mindezt egyedien hangulatos környezetben, az agárdi Kis Szárcsa Vendégházban megteheted.


A rusztikus bútorokkal berendezett szobák, a számtalan szolgáltatás ami kifejezetten kisgyermekes családoknak szól, engem, mint szülőt azonnal érdeklődővé tett. Hogy miért?
Hirtelen nem is tudom felsorolni azt a számtalan extrát, amit ez a hely nyújt a vendégeinek. 1998 óta - mióta a vendégház üzemel - számtalan tapasztalatot szerezhettek a vendéglátók -  azt gondolom kiválóan sikerült összegyűjteniük nagyjából mindent, ami családosoknak, szerelmespároknak, vagy akár nagy társasággal érkezőknek biztosítja a kellemes kikapcsolódást.

A szobákhoz bőséges büféreggelit, korlátlan mini-wellness-, és kerékpárhasználat áll rendelkezésedre, és ha hosszabb ideig tartózkodsz a házban, még a mosnivalót sem kell hazavinned magaddal. Ugyanis lehetőséged van a ruháidat helyben kimosatni.

Ha kisgyermekkel érkezel, érdemes kihasználnod a gyermekkedvezményeket, melyet nem életkorhoz kötnek, hanem magassághoz. ( Ilyet sem láttam még korábban, de jó ötletnek tűnik. )
133 cm alatti gyermekekek teljesen ingyen vehetik igénybe a ház szolgáltatásait, amennyiben vállaljátok azt, hogy veletek egy szobában alszik a gyerkőc. Ha mindez még nem lenne elég, a gyerekek (szülőpáronként maximum ketten) a reggelit is ingyen kapják.


Az összes bababarát szolgáltatás fellelhető a házban. A kiságytól a biliig, a gyerekköntöstől a cumisüvegmelegítőig, sőt ha kerékpártúrára adjátok a fejeteket, még a gyermekkerékpárt sem kell otthonról magatokkal cipelni.

A vendégház területén ingyenes wifi áll rendelkezésedre, de én a helyedben Internet nélkül tölteném el azt a pár napot. A munka megvár! :-)

Ha húsvétkor nincs jobb programod, érdemes ellátogatni a gyerekekkel hozzájuk, hiszen színes-, és csokitojás keresgélést rendeznek nekik, ti pedig kényelmesen elkortyolgathatjátok este a szobátokban a bekészített bort, a Csóbor pincészetből. Ha kedvetek van, mindez után átugorhattok bárányokat és nyuszit simogatni vagy etetni a Hotel Szárcsába, vagy gyermeked elkészítheti a húsvéti rajzát nyuszikkal és tojásokkal.


Szemelvények a vendégkönyvükből:

"Nagyon tetszik, hogy ebben a házban minden a helyén van, semmi nem hiányzik. Az egész ház ízléses, tele van lélekkel."

"Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan visszajövünk még gyerekestől is. Kati néni nagyon kedves, finom reggelit kaptunk, a ház pedig gyönyörű."

"Hááát nagyon szuperül éreztük magunkat.
1. Ízléses
2. Kedves
3. Családias
4. El lettünk kényeztetve
Tőlem a legnagyobb dícséret így szól: Ez a hely igazán Rock&Roll!"

Ha még nincs tipped a hosszú hétvégére vagy húsvétra, szeretettel ajánlom neked őket!

A következő egy hétben nem fognak új bejegyzések születni, de ha neked van egy jó ajánlatod, addig is küldd el nekem a mosolyhely@gmail.com e-mail címre és lehet, hogy a következő ajánlás a te házadról fog szólni. :-)

Jó pihenést mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése