2012. február 8., szerda

Hummerrel inkább erdőbe

Bár most a Hummerek a Balaton vizét igyekszenek feltörni, azért ugye te is  jobban el tudnád képzelni magad egy ilyen autóval valami erdei úton száguldozva? Vagy mondjuk egy mocsárban, akár.
Tudok egy helyet, ahol lehetőség van autós erdei túrára, méghozzá nem is olyan messze, Noszvajon.
A Kónya Borház és Porta ugyan nem foglalkozik szállásadással, de ajánlani tudnak, és számtalan olyan programot kínálnak, ami garantáltan felkelti az érdeklődésed.
Az egyik ezek közül a már említett autós erdei túra, való-
színűleg nem Hummer, de terepjáró, ami hasonló élményt képes adni bárkinek. A kocsikázást maximum hét főre vállalják, olyan utakra is elvisznek, ahová turista út már nem vezet, és ha valaki igényt tart extra kulturális ismeretekre, akkor két ugrató között akár mezőgazdasági, erdészeti vagy vadászati ismereteket is szerezhet. 
Ha meguntad a kocsikázást, akkor az adrenalinbomba okozta stresszt könnyedén levezetheted a 200 négyzetméteres kézzel vájt pincében, ahol jobbnál-jobb házi készítésű borokat is megkóstolhatsz, igény esetén némi borvacsorával körítve.
Amennyiben még mindig valami egészen másfajta élményt szeretnél kipróbálni, akkor lehetőséged van részt venni egész napos disznóvágáson. Az elkészített disznóhúst magad dolgozhatod fel és fogyaszthatod el, ugye  te is tudod, hogy ennek mennyivel másabb az íze? 
Ha unod az irodai munkát és inkább valami erőt próbáló, fizikai munkában is kipróbálnád magad, idény jelleggel lehetőséged van mezőgazdasági munkák, favágás és szüreti mulatságokból kivenni a részed. 
Ez a hely számtalan olyan élménylehetőséget kínál, amire szívesen emlékszel majd vissza néhány hét, hónap vagy év után.

Te melyiket próbálnád ki? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése