2012. február 27., hétfő

Jó vendégházat keresek!


Szép, tavaszt idéző reggelre ébredtünk, ez megnyugtatóan hat az ember lelkére. Egy kis napsütés képes olyan energiával ellátni, hogy a lelkesedés csak nő. Ideje lenne már ha beköszöntene a langyos szeles, simogató napsütés. November óta erre várok. :D
Mivel a blog célja, hogy felkutassuk és bemutassuk a legjobb falusi vendéglátóhelyeket, ezért most arra kérlek titeket, ajánljatok nekem ilyeneket. Bármi szóba jöhet, ahol jó volt lenni. Kedvesen fogadtak, vagy egyéb okok miatt jó szívvel emlékeztek rá.
Várom az ajánlatokat, aztán meg is írom itt a blogon. :-)

3 megjegyzés:

  1. Szia Mosolygazda! :)

    Szeretném megosztani Veled, illetve az olvasóiddal azt a helyet, ahol közel 4 évvel ezelőtt voltam és ahová bármikor szívesen visszatérnék a családommal. Ez a hely Veszprémtől pár km-re, Nemesvámoson van, a Vámosi Vendégház. Nagyon kedves fogadtatásban és vendéglátásban volt részünk, a szobák (ill. az apartman) és az udvar is nagyon rendezett volt, igazi gyerekbarát hely! Természetesen honlappal is rendelkeznek, ahol nagyon korrekt tájékoztatásban részesítettek már a szállás foglalásakor. Az ár baráti volt (és még most is az: 3500,-/fő), 12 éves kor alatt féláron nyaralhatnak a gyerekek. De kár is tovább ragozni, az igényes honlapon minden megtalálható. Szívesen küldök fényképeket is, ha érdekel.. :)
    Egyébként szívesen olvasom a blogodat, hasznos információkat találtam rajta. Leginkább az egerszalóki hely fogott meg!
    Remélem találok még újabb kedvemre valót is, várom az új bejegyzéseket!
    Üdvözlettel:
    Mariann

    VálaszTörlés
  2. Szia Mosolygazda!

    Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből írok, ugyanis a szomszéd faluban (Panyola, ami híres a pálinkájáról is, valamint a házi szilvalekvárról is). Nagyon szép és tiszta környezetben található, és még fürdési lehetőség is van a Tisza folyónál! Több féle programmal lehet eltölteni az időt mint például kenuzás, bicikli túra, szalonna sütés. Finom ételekkel várják a vendégeket. Szeretettel várják a gyerekeket is. Ha tudsz olyat akit érdekelne akkor mielőbb írj ide ha többet szeretnél megtudni!
    Bízom benne hogy fel kelti a Te és mások figyelmét is!
    Üdv:
    Csilla

    VálaszTörlés
  3. Kedves Csilla!

    Kérlek küldj bővebb információt a házról a mosolyhely@gmail.com e-mail címre és szívesen írok róla itt, a blogon.
    Várom visszajelzésedet, üdvözlettel:

    A Mosolygazda :-)

    VálaszTörlés